Print this page

News

Apr 29, 2015

Opdracht STMG afgerond


Afbeeldingsresultaat voor stmg logo

Arjan Boeijink heeft zijn opdracht bij STMG afgerond. STMG moest noodgedwongen afscheid nemen van ongeveer 100 medewerkers verzorgende op niveau 2.

 

Arjan heeft dit gehele traject begeleid als projectleider Mobiliteit, vanaf augustus 2014. Hij heeft o.a. met de vakbonden een sociaal plan afgesproken en vervolgens collectief ontslagtraject bij het UWV aangevraagd en gekregen, alsmede van de effectuering van de ontslagvergunningen geregeld. Daarnaast was hij regisseur van kantonrechtertrajecten.

Daarnaast was Arjan verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van-werk-naar-werk-trajecten van boventallige medewerkers en de inkoop van externe deskundigheid zoals outplacement, sollicitatietrainingen, opleidingen en netwerktraining, om gedwongen ontslag (zoveel) mogelijk te voorkomen.

Arjan heeft daarbij zelfstandig een grote groep boventallige medewerkers in dit traject begeleid, onder andere via jobhunting en loopbaancoaching.

Tot slot werd STMG in deze periode noodgedwongen opgedeeld en verkocht aan derden vanwege de slechte financiele situatie. Ook in dit traject heeft Arjan een rol van betekenis gespeeld.

 

 


Previous page: Modules
Next page: Menu Manager